Øregård Gymnasium

Velkommen til translokation 2022

Fredag den 24. juni holder vi translokation for vores nyudklækkede studenter og deres familie. Her kan du få praktisk information om arrangementet.

03.06.2022
ØG-Red

Godt at vide
Traditionen tro afholder vi translokation den sidste fredag i juni, hvor vi skal fejre vores nyudklækkede studenter, og sørge for at sende dem godt videre ud i verden.

Translokationen er for studenterne og deres familier – og kræver ingen tilmelding. Der er kun et begrænset antal siddepladser, så vi kan desværre ikke garantere, at alle kan sidde ned.

Jubilarer er også velkomne til at komme og overvære translokationen, men skal melde sig til på: post@orgd.dk – jubilarer tilbydes et glas vin i et af de tilstødende lokaler i forbindelse med arrangementet.

Når vi afholder translokation, er der rigtig mange mennesker og studentervogne samlet på samme sted på samme tid – og det betyder, at det kan være vanskeligt at finde parkering i umiddelbar nærhed af gymnasiet. Kom defor i god tid og vælg gerne et alternativ til bilen, hvis det er muligt.

Der er en professionel freelancefotograf på arbejde, som sørger for at tage stemningsbilleder fra alle de situationer, der opstår under en translokation. Vi sørger for at dele  stemnings-fotografierne via SoMe og hjemmeside efterfølgende. Derudover er fotografer fra Rosenfeldt til stede for at fotografere, når hver enkelt elev modtager sit eksamensbevis samt fællesfotografi på hovedtrappen. De fotografier kan man købe efterfølgende via Rosenfeldt.

Sidst, men ikke mindst er vores super dygtige Medieudvalg på arbejde og sørger for at lave en flot stemningsvideo fra dagen, som I kan se og gemme efterfølgende. (Deles på hjemmeside, når den er redigeret.) Dagen dokumenteres derfor grundigt – og vi skal på den baggrund bede om, at I ikke rejser jer og fotograferer, når translokationen er i gang, fordi det forstyrrer.

Studentervognene er parkeret på Gersonsvej foran Øregård, hvor man kan se studenterne stige ombord i vognene og køre afsted.

Program:
9.30: Studenter mødes i idrætssalen og stiller op til indmarch.
10.00: Indmarch
10.15-11.30: Musikindslag, translokationstale v. rektor Pia Nyring, elevtale v. elevrådsformand, Christoffer Woldger, uddeling af legater og udmarch.
11.30-ca. 12: Studenterfotografi på hovedtrappe, studenter stiger op i studentervogne og et festligt farvel.

Vi glæder os til festlig og højtidelig translokation for alle vores kommende studenter.

I videoen her kan man se, hvordan translokation 2021 så ud