Øregård Gymnasium

Nyt fra Elevrådet: Bæredygtige hoodies til ØGérne

Det summer og snurrer i maskinrummet hos Elevrådet. Elevreporter Carla fra ØG-Redaktionen har taget pulsen på, hvad der sker på jeres gymnasium netop nu

06.01.2022
Carla Hillestrøm

Noget af det, der kendetegner elevrådet her på ØG, er, at de er stærke og gode til at skabe kontakt mellem eleverne og ledelsen på skolen. Det betyder, at elevrådet gør en kæmpe forskel for alle eleverne her på ØG. Derfor falder det også os i ØG-Redaktionen helt naturligt at keepe lidt up med elevrådet og høre, hvad der sker lige nu.

 

Bæredygtige hoodies til ØGérne
De efterspurgte ØG hoodies blev i dén grad omtalt til sidste elevrådsmøde. På nuværende tidspunkt blev der arbejdet på at lave hoodies med skrift foran og Øregårds logo på ryggen – og nu er de nye hoodies landet.

 

Hættetrøjerne kommer i gråmeleret bomuldsstof, og som en kæmpe bonus er, at de er bæredygtige forstået på den måde at både bomuld og print er i bæredygtige materialer.

 

Hvis der skulle være andre ønsker omkring “ØG merch”, er man mere end velkommen til at tage fat i en af alle klassers elevrådsrepræsentanter.

 

Et nyt udvalg på ØG skal sætte fællesskab i fokus
Falighed, fælleskab og dannelse er vores kerneværdier her på ØG. Derfor har nogle elever på skolen også dedikeret sig til et helt spritnyt udvalg med omdrejningspunkt i én vores værdier, nemlig fællesskab.

 

Udvalget vil afholde events, hvor alle kan være med. Der vil blive organiseret flere arrangementer og flere traditioner vil blive indført i skolens ånd. Udover det vil der blive holdt flere fester og cafeer, hvis coronasituationen tillader det – en videopræsentation af det nye udvalg vil snart udkomme. Den video ser vi frem til.

De nye, bæredygtige hoodies kan købes på Kontoret for kr. 300,- på mobilepay.