Øregård Gymnasium

Eleverne byder velkommen til Orienteringsaften

Orienteringsaften er på trapperne – og ØG-Redaktionen fortæller dig her, hvad du skal glæde dig til

18.01.2022
Ella Louise Heiberg

Orienteringsaften er nær. Faktisk er det allerede i morgen, at det går løs. Vi vil derfor gerne invitere jer alle til Orienteringsaften på Øregård onsdag d. 19/1-22 fra klokken 19-21 på Øregårds Facebookside og her på vores hjemmeside.

I år er det desværre virtuelt som følge af corona-restriktioner, men vi har netop sørget for, at det ikke skal sætte en stopper for det storslåede arrangement.

 

Som ”besøgende” kommer man med rundt og besøger en række studieretninger, man får mulighed for at opleve, hvad de kunstneriske fag har at byde på samt møde mange repræsentanter fra de forskellige elevudvalg.

Programmet byder derudover blandt andet på musik fra eleverne, dans og elev-redigerede videoer fra vores elevredaktioner.

Der er derfor god mulighed for at opleve alt, hvad Øregård har at byde på, selvom man sidder hjemme i stuen.

Vi har snakket med Emil, der er elevvært, som fortæller, at man skal glæde sig til ”at finde ud af, hvordan ØG ser ud  – og hvad man kan opleve som elev gennem tre år i gymnasiet.”

Emil fortæller også med et smil, at man skal glæde sig til ”at høre bandet og se, at vi også kan mere end at være skarpe på de samfundsfaglige studieretninger.”

Vi har et stærkt team af elever klar på tasterne inde på Øregård Gymnasiums Messenger – faktisk alle os i ØG-Redaktionen – og vi er topklar til at svare på alle jeres spørgsmål om alt lige fra det at være gymnasieelev til, hvordan samfundsfagsundervisningen foregår.

De mere praktiske informationer, som afstands- og karakterkrav, kan sendes via chatfunktionen på oregard.dk, hvor vores uddannelseschef og kommunikationsansvarlige er klar til at hjælpe jer.

Vi glæder os til at se jer virtuelt!