Øregård Gymnasium

Besøgsdage og virtuel orienteringsaften 2022

Besøgsdage
Vi ved alt om, at det er en kæmpestor beslutning, når man skal vælge, hvilket gymnasium, man vil gå på, fordi man skal sikre sig, at man vil trives både fagligt og socialt. Derfor åbner vi hvert år Øregård op for interesserede besøgsdagselever fra både folke- og efterskoler.

På en besøgsdag vil du blive modtaget af en sød og imødekommende besøgsdagsvært, som selv er elev på Øregård, og derfor er den allerbedste til at svare på, hvordan det er at gå i gymnasiet netop her.

Du vil komme med ud i klasselokalerne og opleve forskellige undervisningssituationer, se vores fantastiske faciliteter og smage maden fra vores gode lokale kantine. Derudover tilbyder vi besøgsdagscaféer, hvor man kan snuse til alt det sjove og sociale, der sker, når det ringer ud efter sidste time.

På den måde tror vi på, at du er rigtig godt klædt på til at beslutte, om det er hos os, du vil tage din ungdomsuddannelse.

Orienteringsaften – i år kun virtuel
Sidst, men ikke mindst, så ved vi, at det ofte er rart at få sine forældre med ind over, når man skal tage den store beslutning. Derfor holder vi hvert år i januar en Orienteringsaften, hvor både den kommende gymnasieelev og mor og far er inviteret til et brag af en aften, hvor informationer om livet som gymnasieelev går hånd i hånd med åbne faglokaler, musikindslag, mødet med alle elevudvalgene, dans, sport og meget mere…


Datoer meldes ud på hjemmesiden under “Aktiviteter” samt via vores sociale medier.

Orienteringsaften 2022 afholdes onsdag den 19. januar 2022 kl. 19.30. Tilmelding er ikke nødvendig.

I år afholder vi kun virtuel Orienteringsaften, som man kan se hjemmefra. Den livestreamer vi via Øregårds Facebookside samt her på hjemmesiden onsdag den 19.01. kl. 19.30. Tilmelding er ikke nødvendig.

I videoen her kan du se, hvordan det ser ud, når Øregård åbner dørene til den årlige Orienteringsaften i januar.

Du finder vores studieretningshæfte her. 

Tilmeld dig Besøgsdag